Anonymous
5d ago
Vreau să-mi împărtășesc experiența personală de lucru prin Medcare Greece / Eurocrew. Din păcate, impresia este extrem de negativă.
În timp ce am lucrat, am fost pe trei nave ale companiei — m/t Marvea, m/t Libera și m/t Serena M. Pe toate trei navele m-am confruntat cu o atitudine foarte proastă față de marinarii ucraineni.
Este deosebit de neplăcut că în unele situații, ucrainenii se comportă colegilor ucraineni în mod oribil: presiune constantă, atitudine umilitoare, lipsa respectului normal față de o persoană și senzația că ești perceput nu ca un coleg, ci ca pe cineva pe care poți să-l apasezi în mod constant.
Am trecut personal prin aceasta pe toate trei navele și de aceea vorbesc din experiența proprie, nu din povești ale altora.
Din păcate, nu pot recomanda Medcare Greece / Eurocrew altor marinari ucraineni. Înainte de a accepta un contract prin această companie, aș gândi foarte bine și aș clarifica cu siguranță ce echipaj va fi pe navă și care sunt condițiile reale de lucru.
Experiența mea cu aceste trei nave a lăsat o impresie exclusiv negativă. Consider că este important să-i avertizez pe alți marinari pentru a ști cu ce se pot confrunta.
Pentru acești ofițeri și căpitani, care nu-i pasă de echipaj, se pregătește o vatră separată. Poveștile despre aceste nave sunt îngrozitoare, au adus un om la disperare, el a sărit de pe aripă navei și a murit în spital. Băieți, nu mergeti niciodată la această companie, credeți-mi, e pur și simplu groază, ai tăi îi mănâncă pe ai tăi.
Log in to join the conversation.
Login