Anonymous
6d ago
Хочу поділитися своїм особистим досвідом роботи через Medcare Greece / Eurocrew. На жаль, враження вкрай негативні.
За час роботи я побував на трьох суднах компанії — m/t Marvea, m/t Libera та m/t Serena M. На всіх трьох суднах я зіткнувся із дуже поганим ставленням до українських морян.
Особливо неприємно те, що в деяких ситуаціях українці ставляться до своїх же українців просто жахливо: постійний тиск, принизливе ставлення, відсутність нормальної поваги до людини та відчуття, що тебе сприймають не як колегу, а як людину, яку можна постійно придушувати.
Я особисто пройшов через це на всіх трьох суднах і тому говорю не за чужими розповідями, а виходячи з власного досвіду.
На жаль, я не можу рекомендувати Medcare Greece / Eurocrew іншим українським морякам. Перш ніж погоджуватися на контракт через цю компанію, я б дуже добре подумав і обов'язково з'ясував, який екіпаж буде на судні та які реальні умови роботи.
Мій досвід з цих трьох суден залишив виключно негативне враження. Вважаю важливим попередити інших морян, щоб вони знали, з чим можуть зіткнутися.
Для таких штурманів і капітанів, яким байдуже на екіпаж, готується окремий котел. Історії про ці судна жахливі, людину довели до краю, вона стрибнула з крила судна, померла в лікарні, хлопці, ніколи не їздіть у цю компанію, повірте мені на слово, це просто жах, свої своїх же з'їдають.
Log in to join the conversation.
Login